November 2017

27 november: Afgelopen zaterdag hebben de Verkenners, de Welpen en de Rowans een gezamenlijke bosonderhoudsopkomst gehad.
Met een rondleiding door de boswachter die van alles kon vertellen over het bos en de toekomst plannen hiervan. Takken rillen, houtwallen maken, het bos opruimen, hak en zaag technieken.

Image may contain: 4 people, outdoor
22 november: Spannend! Een programma in het donker! De welpen namen het tegen elkaar op in het donker om zoveel mogelijk punten te scoren terwijl de staf probeerde de punten weg te roven van de welpen.
Image may contain: fire, night and indoor
22 november: Afgelopen zaterdag hebben de verkenners een levend tafelvoetbal spel gebouwd!

13 november: Afgelopen zaterdag waren de rollen bij de welpen gedurende de opkomst omgedraaid. De gidsen werden staf en de spellen waren andersom. Ook de groepsdas zat anders. Het was andersomdag!
Image may contain: 4 people, people smiling, tree, outdoor and nature
11 november: de staf en stam doen vanavond mee aan de Regio Rally (een puzzeltocht met de auto)
Image may contain: car, tree, night and outdoor
Met het bestuur en de staf krijgen wij vanmorgen voorlichting over de geplande boswerkzaamheden door de Gemeente Amersfoort.
Image may contain: 1 person, standing, tree, plant, outdoor and nature
9 november: Afgelopen weekend hebben de welpen de gemene rovers weggejaagd en kan de groep gelukkig blijven bestaan!
Image may contain: 9 people, people smiling
5 november: De PL’s en APL’s van de verkenners hebben een leuk en leerzaam weekend achter de rug tijdens de pl-apl training!
Van 3 t/m 5 november vond de PL-APL training plaats bij Hopman Masselman Groep in Soest. Ruim 80 PL’s en APL’s werden in groepjes begeleid door coaches. Er was een divers programma, met scoutingtechnieken, puzzels, kampvuur en sportiviteit.

 

Dit vind je misschien ook leuk...