Groepszomerkamp Heerenveen

Dit jaar bestaat scouting Impeesa 95 jaar! Om dat te vieren zijn alle jeugdleden samen op kamp in Heerenveen.

18 juli: Het groepszomerkamp is begonnen! Gisteren zijn de verkenners en welpen aangekomen in Heerenveen. De verkenners hebben een stukje gefietst hun kampje opgebouwd. En niet te vergeten, de traditionele eerste maaltijd: chilli!

19 juli: Gisterenochtend zijn de welpen (zoals elke ochtend) begonnen met ochtend-gym. In de middag namen de welpen en de verkenners het tegen elkaar op in de Highland Games. Vanavond zijn de verkenners als een start met launch control begonnen aan de hike. Een lastige route werd door de verkenners snel doorzien!

21 juli: Gisteren hebben de welpen en verkenners de hike gelopen. Door een mooi stukje Friesland liepen ze 14 en 20 km. Onderweg hebben ze veel wilde dieren gesport, zoals reeën en eekhoorns, maar vooral veel hertjes.

22 juli: Gisteren zijn de rowans aangekomen. Ze zijn gelijk gaan karten. De verkenners zijn gaan klimmen en boulderen. De welpen hebben spelletjes gespeeld en draadfiguren gemaakt.

23 juli: Gisteren zijn de welpen, verkenners en rowans naar het zwembad geweest. Daarna kwamen er voor het kampvuur echte doedelzakspelers, supertof! Daarnaast hebben de welpen een knikkerbaanrace gehouden.
Gisteren zijn de #rowans begonnen aan het eindobject, extra groot voor het groepskamp. De #verkenners hebben hun eigen friet gemaakt samen met de kookstaf. De #welpen hebben gisterenavond de spooktocht gelopen.

24 juli: Gisteren stond in het teken van de eindmaaltijd. De rowans maakte het eindobject af. De kookstaf kookte de hele dag voor een lekkere eindmaaltijd. En het thema is afgesloten met het wegjagen van de Britten.

25 juli: De staf is het zomerkamp aan het afsluiten bij Mazoki lustforfood bv. Vermoeid maar terugkijkend op een leuk groepskamp genieten ze van lekkere tapas.

#Impeesa95 #zoka2021 #RegioUH

Dit vind je misschien ook leuk...